Наши партнеры

MenuKort nyt om Beckham, Brøndby og Materazzi

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om David Beckham, Brøndby IF og Marco Materazzi.

Beckham foran hårdt program

David Beckham har endnu ikke spillet en hel kamp for LA Galaxy, men alligevel vurderer den engelske spiller, at han er klar til det noget skræmmende program i den kommende uge.

Beckham skal først spille for det engelske landshold mod Tyskland på onsdag, og dernæst har han også meldt sig klar til en turneringskamp for sit klubhold i Los Angelas blot et døgn senere.

”Jeg tror ikke, det vil betyde noget for min præstation for hverken lands¬holdet eller Galaxy”, sagde Beckham om det hårde program.

”Det bliver helt sikkert svært, men forhåbentlig får jeg mulighed for at sove på flyet”.

Brøndby-spillere på tilbud

Sportsdirektøren i Brøndby, Anders Bjerregaard, udtalte til B.T., at han er villig til at gå ned i pris for at få solgt de spillere, der ikke er med i Tom Køhlerts planer på Brøndby Stadion.

”Der kan være spillere, der er faldet i pris. Man håber jo altid at få svimlende summer ind for de spillere, man sælger, men det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Det er klart, at når eksempelvis Joseph Elanga ikke indgår i planerne for fremtiden, så stiger hans pris ikke,” sagde Anders Bjerregaard til B.T..

Tidligere valgte Brøndby at fristille Giovanni Rector, da han ikke længere indgik i trænerens planer. Dette er et tegn på, at man godt vil gå ned i pris, for at få renset ud i truppen og samtidig spare penge i form af løn, ved at sælge nogle spillere, der er lidt for løntunge.

Materazzi afslører ordlyden mod Zidane

Marco Materazzi afslører nu endelig hvad han sagde til Zidane under VM-finalen mellem Italien og Frankrig.

”Jeg foretrækker din søster, som er en luder”. Det var ordene, der fik Zidane til at tænde af, fortalte Inter-spilleren til italiensk presse.

Ordene fik som bekendt Zidane til at give ham en skalle i maven, hvilket senere betød en udvisning af franskmanden fra finalen. Kommentaren fra Materazzi faldt efter, at Zidane havde spurgt italieneren om han ville have hans trøje, efter at han havde haft lidt for godt fat i den under kampen.

Det er første gang Materazzi afslører ordlyden.Kommentér

En kommentar til “Kort nyt om Beckham, Brøndby og Materazzi

  1. Mikkel Exner siger:

    Så har han da fandme fortjent den skalle!!

    Men nice sagt af Zidane 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu