Наши партнеры

MenuKort nyt om Barcelona, Marseille, Laudrup og Eriksson

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Barcelona, Marseille, Laudrup og Eriksson.

Barcelona meget tæt på Milito

Ifølge klubbens sportsdirektør er Barca tæt på at hente den argentinske forsvarer Gabriel Milito til klubben fra Zaragoza.

Barca er ved at forstærke defensiven. Først valgte de at byde på Romas Cristian Chivu og nu melder klubbens sportsdirektør, Txiki Begiristain, at de er meget tæt på den argentinske landsholdsspiller Gabriel Milito.

”Han (Milito, red.) er den, der er tættest på, og vi arbejder på det, men der er alternativer. Vi fortsætter med at prøve at lukke aftalen, og derfra håber vi, at alting går godt,” sagde sportsdirektøren til Sporting Life.

Marseille sikre sig Cissé og Zenden

Det franske tophold Olympique Marseille har hentet forstærkninger fra engelske Liverpool, hvor de har sikret sig Djibril Cissé og Boudewijn Zenden.

Cissé kom til Liverpool for omkring 155 millioner kroner for tre år siden, men blev udlejet til Marseille sidste år. Marseille ville dog ikke afsløre nogen økonomiske detaljer om dagens skifte.

Marseille formåede også at hente den hollandske kantspiller Zenden, som kommer til klubben på en fri transfer.

Eriksson præsenteret i Manchester City

Manchester City præsenterede officielt Sven-Göran Eriksson i dag. Efter længere tids rygter løftede klubben endelig sløret for hvem der skulle overtage trænersædet.

Sven-Göran Eriksson var landstræner for det engelske landshold fra 2001 og frem til VM-slutrunden i 2006, hvorefter han blev fyret, da turneringen var færdigspillet.

Siden da har svenskerens navn været et varmt navn i flere klubber. Eriksson har tidligere været træner i flere klubber i blandt andet Italien og Portugal.

Med ansættelsen af Eriksson forlød det også, at den korruptionsanklagede og tidligere thailandske premierminister, Thaksin Shinawatra, har overtaget tilstrækkeligt med klubbens aktier til at kunne kalde sig for ejer.

Brian Laudrup vender tilbage til Chelsea

Brian Laudrup, som tidligere har spillet på det danske landshold vender for en aften tilbage til den engelske storklub Chelsea.

Laudrup er udtaget af sin gamle holdkammerat Marcel Desailly, hvor han skal deltage i en kamp mellem et Chelsea-hold og et verdenshold med blandt andre Paul Gasgoigne, Franco Baresi og David Ginola.

Desailly, der både har vundet VM og EM med Frankrig, har valgt Arsene Wenger fra Arsenal til at styre verdensholdet. Brian Laudrup, som kun spillede i Chelsea i tre måneder i 1998, før han skiftede til FC København, skal spille sammen med tidligere Chelsea-stjerner som Gianfranco Zola, Roberto Di Matteo og Mark Hughes.

Kampen vil blive afviklet den 7. august på Stamford Bridge i London og overskuddet fra opgøret vil gå til velgørende formål, som den engelske udgave af Børnecancerfonden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu