Наши партнеры

MenuKort nyt om Ailton, Lyngby, Bayern München og Schalke

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Ailton Almeida, Lyngby Boldklub, samt referat af kampen mellem Bayern München og Schalke 04.

Ailton mener han er pengene værd

FC Københavns brasilianske angriber, Ailton Almeida, blev købt fra svenske Örgryte til et beløb på hele 22 millioner kroner, hvilket gjorde ham til SAS Ligaens dyreste spiller i historien. Ailton har på trods af sin store værdi endnu ikke bevist sit værd for FCK, hvor han til dato kun har nettet tre gange på knap et år.

”Jeg kan ikke sige, det kun er på grund af skaderne, for jeg har også været meget på banen, haft mange chancer, men jeg har ikke gjort det godt nok. Jeg har ikke lavet mål, men det jo ikke fordi jeg ikke vil. Jeg ved med mig selv, at når jeg er i min bedste form, så vil der være en stor forskel fra, hvad I har set. I har ikke set den rigtige Ailton endnu. Alle forventer meget af de dyreste spillere. Jeg ved bare, at når jeg er på mit bedste niveau, kan jeg mange ting, så man kan se, hvorfor klubben har betalt så mange penge for mig,” sagde han til Ekstra Bladet.

Lyngby enige med Aabech om forlængelse

Lyngby Boldklub har efter længere tids forhandlinger fået forlænget kontrakten med klubbens største profil, Kim Aabech, således at den nu løber frem til udgangen af 2010.

”Betingelserne i aftalen har været aftalt et stykke tid, men da Kim ikke var omfattet af transfervinduet, har vi prioriteret andre opgaver først, hvorfor vi først nu har fået tid til de endelige underskrifter,” udtalte sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

24-årige Kim Aabech har nettet 27 gange i 70 førsteholdskampe for Lyngby. Hans tidligere aftale løb frem til 2009, men den nye kontrakt er tilpasset til den bedste række, således at Lyngby har sikret sig bedre betingelser ved et eventuelt salg.

Schalke fik uafgjort mod Bayern

Bayern München kom bedst fra start i opgøret mod Schalke 04 på Allianz Arena, trods det var det danskerklubben Schalke, der først kom på tavlen. Efter 36 minutters spil scorede Ivan Rakitic på et langskud, som Oliver Kahn burde have taget.

Det tyske stormøde mellem mesterskabsfavoritterne Bayern München og danskerklubben Schalke 04 endte uafgjort 1-1 i en underholdende kamp på Allianz Arena, med Peter Løvenkrands på banen i lidt over en time.

I anden halvleg fik Bayerns Miroslav Klose dog bragt balance i regnskabet, da han scorede på riposten fra holdkammeraten Franck Riberys indlæg, og sikkert headede bolden ind i det tomme Schalke-mål.

Bayern bevarede presset, men de formåede dog ikke at hente en sejr hjem, dermed måtte de nøjes uafgjort og et enkelt point i kampen om at bevare deres førsteplads. Schalke indtager 7. pladsen med fire point op til Klose og co.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu