Наши партнеры

MenuKort nyt om ACH, Viborg, FCN, AGF og Portsmouth

Andet fodbold

Vi bringer fem korte nyheder om forstærkninger til AC Horsens, Viborg FF, FC Nordsjælland, AGF og Portsmouth.

AC Horsens henter angriber

AC Horsens har i dag sikret sig papirer på nigerianeren Olalekan Ibrahim Babatunde. Den 22-årige angriber i nogen tid prøvetrænet i klubben, hvilket har resulteret i, at de har underskrevet en kontrakt med ham, der løber til sommeren 2008.

”Babatunde er en spændende spiller, som er fysisk stærk i forhold til sin størrelse, hurtig og han ved, hvor målet står. Han er et fint supplement til holdet og faktisk et miks af de nuværende typer i truppen. Derudover passer han fint ind i truppen rent lønmæssigt. Vi har foreløbig lavet en kort kontrakt med ham, for vi vil se hvordan tingene udvikler sig, men han har kvaliteterne til at score mål,” udtalte cheftræner Kent Nielsen i en pressemeddelelse.

Babatunde har endnu ikke modtaget sin arbejds- og spilletilladelse, hvilket betyder, at han ikke må deltage i weekendens SAS Liga-opgør mod Esbjerg.

Viborg låner FC Midtjylland-keeper

Viborg FF har lånt FC Midtjyllands tredjemålmand Anders Rasmussen. Aftalen løber efteråret ud. Den 31-årige målmand har tidligere været førstehalv på målet på SAS Arena, men i øjeblikket står både Martin Raska og Lasse Heinze foran ham i køen.

”Vi er i en situation, hvor vi ikke har råd til at gamble på målmandsposten. Skulle John Alvbåge eksempelvis blive skadet, så vil vi ikke risikere kun at stå tilbage med én målmand,” fortalte Viborgs direktør, Morten Jensen ifølge DR Sporten.

FC Nordsjælland sikrer sig Herfølge-angriber

FC Nordsjælland har i dag sikret sig det 19-årige stortalent Nicklas Pedersen, der kommer fra Herfølge. U/21-landsholdsspilleren ha underskrevet en kontrakt med nordsjællænderne der løber frem til udgangen af 2010.

”Nicklas er en notorisk målscorer, som vi er stolte og glade over har valgt at lægge sin fremtid oppe hos os,” udtalte nordsjællændernes sportschef Jan Laursen til Ekstra Bladet.

Pedersen var et varmt navn på flere SAS Liga-klubbers læber, men i sidste ende faldt valget altså på FCN.

Pedersen, der har nettet tre gange for Herfølge i denne sæson, kan allerede få debut på mandag, når FC Nordsjælland skal møde AaB ude.

AGF henter fransk angriber

AGF præsenterede i dag endnu en angriber. Der er tale om den 21-årige Garra Dembélé, der efter at have prøvetrænet en uges tid i klubben, har fået tilspillet sig en kontrakt, der gælder året ud.

Dembélé kommer fra Auxerres fodboldskole, men har i seneste år spillet for FC Istres i den næstbedste franske række.

Sportschef Brian Steen Nielsen er yderst tilfreds med aftalen, og håber samtidig på, at få forlænget samarbejdet.

”Dembélé er en spændende spiller med en række gode færdigheder. Han er hurtig, har en god teknik og en god spilforståelse. Han har gjort vist flotte takter ved prøvetræningen, og derfor er jeg glad for, at vi nu får mulighed for at se ham nærmere an. I første omgang gælder kontrakten året ud, men jeg håber naturligvis, at han falder så godt til, at vi kan blive enige om at forlænge samarbejdet,” fortalte sportschefen i en pressemeddelelse.

Portsmouth henter Chelsea-back

Chelseas Glen Johnson forlader Chelsea til fordel for Portsmouth på en fireårig kontrakt. I sidste sæson var Johnson udlejet til netop Portsmouth, hvor han har gjort det så godt, at de i dag har købt ham for et ukendt millionbeløb.

Johnson blev kaldt tilbage i denne sæson, da Chelsea mente, at han ville være en klar forstærkning til deres højreback, men siden da, har han stået i skyggen af Paulo Ferriera, mens Chelsea også har forstærket sig med Juliano Belletti fra FC Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu