Наши партнеры

MenuKort nyt om AaB, FCM, Coe og Rooney

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om AaB, FC Midtjylland, Nathan Coe og Wayne Rooney.

AaB forlænger kontrakten med rutineret back

AaB har forlænget kontrakten med den rutinerede back Allan Olesen. Kontrakten løber nu frem til juni 2008.

Klubbens sportsdirektør, Lynge Jakobsen, udtrykker glæde over, at den 33-årige Olesen forbliver i klubben.

”Det er altid vigtigt at sikre kontinuiteten i en trup, og Allan Olesen bidrager både på og uden for banen med sin store rutine,” udtalte sportsdirektøren i en pressemeddelelse, og fortsatte:

”Netop derfor er det også vigtigt at have en type som Allan i truppen, så ikke mindst de unge spillere har en erfaren mand at lytte til og læne sig op af,” sagde Lynge Jakobsen.

”Selvfølgelig går det både op og ned i fodbold, men alene mit kampantal (153, red.) bevidner vel, at det er gået nogenlunde,” konstaterede Allan Olesen.

FC Midtjylland risikerer kæmpebøde

FC Midtjylland står til en stor bøde, fordi klubben har indgået ulovlige kontrakter med 13-14-årige drenge.

50.000 kroner per ’ulovlig’ kontrakt, lyder bøden, hvis DBU vurderer, at kontrakerne er tegnet som forhåndskontrakter. De 12 spillere man har indgået aftaler med, skal efter planen starte på klubbens akademi i 2008 og 2009.

Ifølge de internationale regler er det ulovligt at lave kontrakter med spillere under 15 år. FCM forsvarer sig dog med, at man kun er ude på at sikre dem en plads på klubbens akademi.

Det altafgørende i sagen er, om aftalerne er fodboldrelaterede, det siger.

”Er aftalerne fodboldrelaterede, således at de er koblet sammen med klubbens akademi, så er det noget vi må se på,” sagde DBU-formand Allan Hansen til TIPS-bladet.

Eftersom sagen endnu ikke er færdigbehandlet, vil der gå et stykke tid, inden afgørelsen falder.

Coe øjner debut hos FCK

F.C. Københavns normale keeper, Jesper Christiansen, når ikke at blive sin skade kvit, hvilket vil sige, at holdets australske målmand Nathan Coe får debut, når mestrene møder AC Horsens i lørdagens SAS Liga-kamp.

Den 23-årige målmand skal dog ikke regne med megen spilletid, eftersom Christiansen forventes tilbage i næste uge.

”Vi er fortrøstningsfulde med hensyn til Jesper og satser på at have ham klar til kampen i næste uge nede i Lens,” fortalte klublæge Frank Odgaard til Ekstra Bladet.

Rooney står foran tidligt comeback

Manchester Uniteds Wayne Rooney blev i sæsonens første Premier League-kamp mod Reading skadet i den venstre fod, hvorefter klublægernes dom lød på et par måneders skadespause.

Men englænderen ser nu allerede ud til at være på vej tilbage, da hans healingproces er gået hurtigere end man havde forventet, hvorfor han muligvis kan spille mod Everton i weekenden.

Rooney har været hårdt savnet på holdet, eftersom man også har måttet undvære karantæneramte Cristiano Ronaldo i tre opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu