Наши партнеры

MenuKort nyt om AaB, Chelsea og Sven-Gören Eriksson

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om AaB, Chelsea og Sven-Gören Eriksson.

AaB vil præsentere ny profil

Sportsdirektøren i AaB, Lynge Jakobsen, har afsløret, at AaB meget snart vil præsentere en ny stor profil til midtbanen, som trænger til forstærkning efter salg af både Rasmus Würtz og Fredrik Winsness.

”Jeg er sikker på, at de mennesker, der kender lidt til fodbold, vil sige, at det da vist var et godt køb,” lød det ifølge jp.dk fra sportsdirektøren til et sponsorarrangement i går aftes.

Der gættes på, at den nye profil kan være Hassan El Fakiri, Johan Arneng eller Martin Andresen.

Chelsea og Disney indgår partnerskab

Chelsea og Disney har valgt at gå sammen og danne partnerskab i et projekt for børne- og ungdomsfodbold i USA. Chelsea skal blandt andet være sponsor for ungdomsturneringen Disney Soccer Showcase Series.

”Chelsea har forpligtet sig til at assistere og promovere fodbold på alle niveauer i USA, og fodbold for børn og unge er en stor del af det. På det område går Disney forrest,” forklarede Chelsea-direktør Paul Smith til klubbens hjemmeside.

Eriksson glad for debut-sejr

Den nye Manchester City-træner Sven-Gören Eriksson var en glad mand, da han efter sin debutkamp i en træningskamp mod Doncaster kunne gøre status.

”Jeg var ikke nervøs, jeg har set frem til det. Det var dejligt at være tilbage med et fodboldhold, vi havde godt vejr, et flot stadion og en god bane. Det var perfekt – især fordi vi vandt,” sagde Eriksson efter kampen til klubbens hjemmeside.

Manchester City vandt kampen 3-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu