Наши партнеры

MenuKontraktforlængelse til Derby-dansker

Engelsk fodbold

Danske Morten Bisgaard, der i 2004 skiftede fra FCK til Derby County i England, har nu en mundtlig aftale om en et-årig kontraktforlængelse med den engelske Championship-klub.

Bisgaard siger selv til Sportinglife.com: “Vi har en mundtlig aftale, så det er ikke 100% sikkert, så længe, jeg ikke har papir på det. Men forhåbentlig er jeg også hos Derby næste sæson. Min agent har fortalt, der har været interesse fra andre klubber, men jeg vil gerne blive i Derby. Specielt efter denne sæsons succes.”

Bisgaard håber, en oprykning vil styrke hans landsholdskarriere, som han endnu ikke har opgivet: “At spille i Premier League er min drøm. Forhåbentlig styrker det mine chancer for at blive valgt til landsholdet. Jeg tror ikke, Morten Olsen sætter The Championship særlig højt, så det ville være dejligt at komme op i Premier League.”

Bisgaard, der ikke har spillet i 2007, siger, at det er frustrerende at sidde på bænken, men at han er fokuseret til træning, og håber på igen at få plads hos Derbys mandskab, der i øjeblikket ligger på 3.-pladsen i den engelske førstedivision, The Championship.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu