Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Kongeklubben i det fine selskab - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuKongeklubben i det fine selskab

Champions League

Real Madrid mødte her til aften BATE Borisov, hvor en sejr var krævet af Kongeklubbens fans. Kravene levede de også op til, men de burde og kunne dog have vundet med større margin.

Hjemme på Bernabeu i Madrid vandt Real Madrid en sikker 2-0-sejr over holdet fra Hviderusland, BATE Borisov. Holdet, som ligger på en sikker sidsteplads i Gruppe H, var da heller ikke spået nogen chancer mod hovedstadsklubben.

En 1-0-sejr var, hvad de kunne få med hjem til den Iberiske Halvø. Målet blev scoret af Raul Gonzalez, holdets mangeårige anfører, som efter bare syv minutter, fik hakket bolden op i krydset med venstreskøjten efter indlæg af Royston Drenthe.

Det var en kamp, som var meget plaget af frispark, og det betød en masse spilstop.

Begge hold kom dog frem til en del chancer, især Real Madrid, som kom frem til hele sytten af slagsen. De var dog langt fra gode nok til at udnytte dem, og således var kun fire af skudene inden for målrammen. Der var i det hele taget ikke nogen af målmændene, der fik meget at lave.

Med godt og vel en halv time tilbage af kampen, slap Wesley Sneijder igennem på en kontra, men Saviolas afslutning var lidt for upræcis og endte et par meter forbi venstre målhjørne.

Real Madrid har ikke samlet den forventede pointhøst i dette års Champions League-gruppespil, men med denne sejr, og Zenit St. Peterborgs 0-0 kamp mod Juventus, er de helt sikre på videre avancement.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu