Наши партнеры

MenuKoncernchef stopper grundet helbredsproblemer

Dansk fodbold

Århus Elite A/S kommer til at stå uden koncernchef den kommende tid, da Lars Windfeld i dag meddelte, at han er ude af stand til at besætte stillingen mere, grundet sygdom.

Lars Windfeld blev i november sygemeldt med stressrelaterede symptomer, og den forventede tilbagekomst var sat til 1. februar.

Bestyrelsen og den tidligere AGF-keeper besluttede derefter i fællesskab at forlænge sygemeldingen, men nu siger hovedpersonen selv helt stop.

”Alle i Århus Elite A/S er dybt berørte af situationen og kede af, at Lars desværre ikke vender tilbage. Århus Elite har under Lars’ ledelse gennemgået en flot udvikling, og vi har rigtig meget at takke Lars for. Desværre har Lars’ sygdom vist sig længerevarende end umiddelbart antaget, og vi er derfor blevet enige om, at han ikke skal tilbage som koncernchef i Århus Elite. Når Lars igen er rask, vil vi tage en dialog med ham om i hvilken udstrækning, vi kan benytte hans mange styrker i og omkring Århus Elite,” siger Torben Bjerre-Madsen, formand for bestyrelsen i Århus Elite A/S i en pressemeddelelse.

Århus Elite A/S er selskabet bag Sas Liga-klubben AGF, håndboldklubben Århus GF og den lokale Basketbal-klub Bakken Bears. De starter nu eftersøgningen efter en ny koncernchef, som forventet er fundet inden sommeren.

Midlertidigt vil den daglige ledelse blive varetaget af vicedirektør Jørgen Noes, økonomichef Ib Grosbøl Selmann og Atletions direktør, Peter Kjærgaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu