Наши партнеры

MenuKommentarer efter Sverige – Danmark-kampen

EM 2008

Vi bringer kommentarer efter 0-0-kampen fra Lagerbäck, Olsen, Jon Dahl, Ibrahimovic og Sørensen.

Lagerbäck: Det var en flot indsats af Danmark

“Thomas Sørensen lavede nogle helt fantastiske redninger, som man næsten ikke kan beskrive. Med de målchancer vi havde, mener jeg, at vi havde fortjent at vinde kampen,” sagde den svenske landstræner ifølge Ritzau.

Men han havde også rosende ord til danskerne, hvor særligt fremhævede defensiven.

“Det var en flot indsats af Danmark, der spillede utrolig smart og klogt i deres forsvarsspil,” sagde Lagerbäck.

Olsen: Det var en rigtig herrekamp

”Det var en rigtig herrekamp, der kunne have gået til begge lejre. Jeg har stor ros til mine spillere. Vi fik revanche både indsats- og fodboldmæssigt fra kampen mod Irland,” udtalte landstræneren kort efter kampen til TV3.

”Jeg kan bruge det ene point til meget, men vi har brug for hjælp udefra nu. Måske Sverige kan slå Spanien,” sluttede Olsen, der slog fast, at EM-håbet fortsat er i live.

Jon Dahl: Det var et rimeligt resultat med uafgjort

“Det var en mandfolkeindsats af alle. Vi kunne have tabt, men vi kunne også have vundet. Det var et rimeligt resultat med uafgjort. Der er mange kampe endnu, og man må ikke glemme, at vi har en masse hjemmekampe tilbage. Hvis man vil være med, så skal vi vinde over Spanien, og det har jeg også troen på. Vi arbejdede godt, og det skal man gøre i sådan en kamp. I første halvleg var det meget svære arbejdsvilkår, men alt i alt kan vi være tilfredse,” sagde Jon Dahl Tomasson til TV3.

Ibrahimovic: Det vigtigste er, at vi kom frem til chancer

”Man kan altid sige, at vi burde score, men det vigtigste er, at vi kom frem til chancer – så kommer målene også før eller senere,” sagde Zlatan til TV 3.

”Danmark spiller smart og gør det vanskeligt for os. Men alle skal have kredit, vi gjorde et fantastisk arbejde. Det er den bedste kamp hele holdet har spillet siden de første 30 minutter i København.”

Sørensen: Vi manglede tyngde foran mål

”Jeg står lidt tilbage med en bitter smag i munden. Vi havde et par gode situationer, hvor vi skulle have puttet den i mål. De virkede skarpe oppe foran. Vi manglede tyngde foran mål. Jesper Grønkjær kom ofte til baglinjen, men vi kom ikke til afslutninger inde foran,” sagde Thomas Sørensen til TV3 efter kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu