Наши партнеры

Menu



Kommentarer efter Silkeborg IF – Brøndby IF

Dansk fodbold

Cheftrænerne for de to SAS Liga-klubber var henholdsvis ”pissestolt” og ”skuffet” efter gårsdagens møde, der endte med en sejr til hjemmeholdet på 4-1. Læs kommentarerne, som Silkeborg IF’s Troels Bech og Brøndby IF’s Kent Nielsen gav efter kampen.

Det blev den helt store opvisning af hjemmeholdet Silkeborg IF, da de i går vandt SAS Liga-kampen mod Brøndby IF med hele 4-1. Her følger nogle af de kommentarer, som de to cheftrænere, Troels Bech og Kent Nielsen, udtalte efter kampen:

Silkeborg IF’s cheftræner, Troels Bech:

”Jeg er helt ærligt pissestolt over at være en del af det her hold og den præstation. Brøndby har været godt kørende på det sidste, men vi gjorde nærmest alting rigtigt i dag, og de fik ikke et ben til jorden. Gutterne har en evne til at løse mange forskellige opgaver. Opgaven i dag var helt anderledes end de sidste kampe mod AaB og Marstal/Rise, og alligevel snuppede vi den tredje sejr i streg. Den omstillingsevne og parathed, som gutterne fremviser for tiden, er jeg helt enormt imponeret over. De er et rigtigt team med enorm fokus.”

Med sejren ser Troels Bech fremad med optimisme, og hvor oprykkerne tidligere i turneringen så nedad i tabellen, ser de nu opad:

”Det her kan betyde, at vi er færdige med at kigge nedad. Jeg synes, at vi med vores præstationer og resultater godt kan tillade os at kigge lidt opad i stedet for kun at fokusere på nedrykningsstregen. Selvfølgelig kan vi komme ud for en dårlig periode, men for tiden er vores indsatser på et så højt niveau, at det ville være noget pjat at blive ved med at kigge ned på stregen. Sæsonens overordnede mål er selvfølgelig stadig overlevelse, men for tiden lægger vi noget glasur på kagen. Og det smager godt.”

Brøndby IF’s cheftræner, Kent Nielsen:

”Jeg er utrolig skuffet. Vi har været inde i en god periode, hvor vi virkelig har bygget på spillemæssigt såvel som pointmæssigt. Derfor er en ubehagelig overraskelse, at vi spiller en så skidt kamp i dag. Det ærgrer mig voldsomt.”

Kent Nielsen erkender dog nederlaget og forsøger at se fremad:

”Vi må konstatere, at vi taber; taber klart i dag, og det kan vi ikke indvende noget imod. Vi skal have helt andre takter frem til næste kamp, men dette skal være en enlig svale. Vi skal efterrationalisere på dagens begivenheder, og så ser vi frem mod næste weekends kamp mod FC Nordsjælland.”



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu