Наши партнеры

Menu



Kommentarer efter Danmark – Sverige

VM

TotalBold.dk har samlet en række kommentarer fra aftenens VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Sverige. Danskerne sejrede 1-0, hvilket betyder, at de er klar til VM-slutrunden 2010 i Sydafrika.

Kommentarer fra Danmarks landshold:

Landstræner, Morten Olsen:

“Det er dejligt. Jeg synes også, at vi har måttet slås for det. Vi spillede vel taktisk set den bedste kamp i kvalifikationen i aften, så det var mere end fortjent, lyder det fra Morten Olsen, som var meget lettet, da Jakob Poulsen hamrede Danmark i front,” sagde Morten Olsen til TV 2 og fortsatte:

“Vi vidste, at svenskerne er meget farlige på dødbolde og lange bolde. Vi skulle måske have lukket den i første halvleg, hvor vi er inde i en rigtig god periode, men så tog Jakob revanche i anden halvleg, og det gjorde han godt.”

Forsvarer, Daniel Agger:

“Det er dejligt at få sat punktum og det er dejligt at kunne læne sig tilbage med en kamp tilbage. Det er en skøn følelse.”

Midtbanespiller og matchvinder, Jakob Poulsen:

“Når man endelig får chancen, så skal den bare have en. Det var helt fantastisk. Det kunne man vist også godt se på mig. Jeg var rimelig godt tilfreds. Det er det største. Jeg tror ikke, at det bliver ikke ret meget større,” fortalte han til TV 2.

Angriber, Nicklas Bendtner:

“Jeg fik en utrolig glæde inde i mig. Det var et stort mål for mig. At vinde i Parken, det var helt fantastisk,” sagde Bendtner til TV 2.

Kommentarer fra Sveriges landshold:

Landstræner, Lars Lagerbäck:

“Der er ikke så meget at sige. Tillyk­ke til Danmark. Drengene gør et godt forsøg i anden halvleg, men Danmark fik bolden i mål og tillykke til dem,” sagde han efter kampen og tilføjede:

“Med tanke på, at vi spiller i Parken, så synes jeg spillemæssigt, at det var okay. Vi dominerede i anden halvleg. Det er skide ærgerligt.”

Angriber, Henrik “Henke” Larsson:

“Vi er skuffede, men der er ikke så meget at sige. Vi prøver og vi skaber, men det bliver desværre ikke til mere.”

Angriber, Zlatan Ibrahimovic:

“Jeg synes, vi er meget bedre end dem. Det er som den første kamp. Men de vinder kampen og har så de point, de behøver. Det føles som om, at det har været stolpe ud hver gang,” fortalte han og fortsatte:

“Vi må bare se fremad og så forsøge at vinde den sidste kamp. Selvfølgelig har vi muligheden. En kamp mere, og så må vi gøre vores bedste.”



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu