Наши партнеры

MenuKommentarer efter Danmark – Liechtenstein-kampen

EM 2008

Efter Danmarks sejre 4-0-sejr over Liechtenstein var der tydeligt tilfredshed at spore i den danske lejr, hvor både landstræner Morten Olsen samt den dobbelte målscorer Morten Nordstrand vurderede kampen.

Morten Olsen: Vi fik taget revanche

“Ja, det er jo en helt anden fornemmelse at forlade Århus med. Vi fik taget revanche i forhold til publikum her,” sagde Olsen til TV 2 Sporten med henblik på deres skuffende 4-0-nederlag til Irland i venskabskampen i sidste måned.

“Jeg synes, vi fik vist mange gode detaljer undervejs meget godt arbejde uden bold og et fint tempo. Efter pausen viste Liechtenstein, at de ikke er noget dårligt fodboldhold, men vi må jo erkende, at de ikke har Spaniens niveau,” sluttede Olsen.

Morten Nordstrand: Det fungerede glimrende

“Det var en fornøjelse. Jeg er superglad for, at Morten lod mig starte inde og så er det dejligt at kunne kvittere med to mål,” sagde Nordstrand til TV 2 Sporten.

Med sine to scoringer i kampen håbede Nordstrand, at han ville få mere spilletid fremover.

“Og jeg har forhåbentlig ikke spillet mig længere væk fra holdet i aften. Jeg synes, det gode sammenspil, jeg har haft med Jon Dahl under træning fungerede i aften.”

“Vi er gode til at se hinandens måde at løbe på, og jeg synes, det fungerede glimrende.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu