Наши партнеры

MenuKommentarer efter Brøndby-duos sammenstød

Dansk fodbold

Ledelsen i Brøndby straffer ikke Peter Madsen efter hans voldelige reaktion mod angrebsmakkeren, Morten Duncan Rasmussen i gårsdagens kamp mod AaB.

Brøndby var netop kommet bagud 0-3, da der opstod tumult mellem holdkammeraterne, Peter Madsen og Morten Duncan Rasmussen. To gange slog Madsen ud efter Duncan, dette kommer dog ikke til at koste nogen form for straf af ledelsen.

”Jeg tror alle der så det vil give mig ret i, at det var en fuldstændig uacceptabel episode. Det har vi snakket om i dag, og Peter Madsen og Duncan har givet hinanden hånden. Nu har vi lagt det bag os. Vi kigger fremad og vi må videre herfra,” fortalte sportschef Anders Bjerregaard ifølge B.T.

Hvad Duncan råbte efter Madsen vides ikke, men det tyder ikke på, at det var nogle pæne ord, som Morten Duncan Rasmussen slyngede ud efter sin angrebsmakker.

”Jeg dummede mig i kampens hede,” sagde Duncan i dag ifølge Ekstra Bladet, uden at komme i detaljer.

Peter Madsen var tydeligt heller ikke stolt over episoden.

“Jeg beklager virkelig det skete. Det havde intet med Duncan som person at gøre, og var mere et udslag af mine egne frustrationer omkring hele situationen, men det undskylder ingenting. Jeg skubbede, og det må bare ikke ske,” udtalte Madsen til klubbens hjemmeside.

“Vi har diskuteret tingene og har givet håndslag på, at vi ser fremad for at rejse holdet hurtigst muligt. Der er brug for alle nu, og for at vi arbejder for hinanden, og det skal jeg være en del af,” understregede angriberen.

DBU har meddelt, at man går ind i sagen, hvor det vurderes om Madsen har bragt spillet i miskredit, hvis dette er tilfældet, kan det udløse en karantænestraf. Samtidig valgte klubben at holde mandagens første træning uden offentlighedens skue.

På søndag møder Brøndby ærkerivalerne FC København.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu