Наши партнеры

MenuKollega: Rijkaard søger nyt job

Spansk fodbold

Frank Rijkaards kollega Jil van Eyle, skriver torsdag på sin blog, at han snart ikke skal arbejde sammen med den karismatiske hollænder mere. Rijkaard søger nemlig nyt job i denne tid.

Efter nederlaget til Manchester United, var der ikke mange som spåede Rijkaard en dag længere i det katalanske trænersæde. Hollænderen forblev dog træner i klubben og fortalte senere hen, at han ikke ville forlade klubben frivilligt.

En hollandsk kollega har dog en lidt anden version af den sag. Jil van Eyle skriver i sin blog, at Rijkaard, som har siddet det varme sæde i hele fem sæsoner for Barcelona, søger et nyt job.

“Jeg arbejder sammen med Frank Rijkaard i projektet ‘teaming,’ men ikke så meget længere, da Frank er ved at forlade FC Barcelona. Han har sagt, at han altid vil støtte mit projekt, men jeg må lede efter en ny samarbejdspartner, fordi han snart er væk,” skriver van Eyle torsdag på sin blog.

Har kollegaen ret, vil det hollandske krølhår ikke have mange dage tilbage i den katalanske hovedstad. Om Rijkaard bliver fyret, eller selv opgiver jobbet er selvsagt uvist.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu