Наши партнеры

MenuKolja Afriye søger hjem

Dansk fodbold

Kolja Afriye kom til Danmark som 18-årig. Nu vil FCM-backen gerne vende hjem til Tyskland, hvor han har sin familie og venner. Spilleren er ikke utilfreds med klubben, men brænder efter at spille i sit hjemland.

Kolja Afriye, som tidligere har spillet i AC Horsens, ser nu ud til at vende hjem til Tyskland. Derfor må FC Midtjylland højst sandsynligt undvære backen efter sommerferien. Klubben leder i øjeblikket efter en afløser. Kolja Afriye fortalte om sagen til bt.dk:

“Vi har haft nogle samtaler, og selv om jeg har været glad for klubben, og FCM kom med et flot tilbud, så har jeg sagt nej, fordi jeg gerne vil prøve at spille i Tyskland, hvor jeg kommer fra. Jeg har forstået på FCM, at hvis man finder min afløser, så vil man ikke stå i vejen for mig ved at kræve et sindssygt beløb blot et halvt år inden kontraktudløb. Jeg kom til Danmark fra Tyskland som 18-årig og vil gerne spille dernede, hvor jeg har min familie og mine venner, men hvis der ikke kommer en ordentlig klub, kan det da godt være, at jeg så alligevel fortsætter i Danmark”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu