Наши партнеры

MenuKøhlert viser ingen sympati til Rytter

Dansk fodbold

Tom Køhlert har ingen sympati for Thomas Rytter, der er ked af at være sat på klubbens reservehold.

Thomas Rytter ligner efterhånden en færdig mand i Brøndby-trøjen. Efter en uges intern karantæne, der blev uddelt som følge af en infight med holdkammeraten Mike Jensen, var Rytter til søndagens kamp mod Lyngby sat af førsteholdet, hvorfor han måtte spille for 2. holdet mod Glostrup.

Efterfølgende udtalte Rytter, at hvis han fortsat skulle spille på klubbens reservehold, så ville han hellere finde sig en ny arbejdsgiver. Denne udtagelse berører tydeligvis ikke cheftræner Tom Køhlert.

”Tja, hvad skal jeg sige? Det skulle han måske have tænkt på noget før. Rytter træner jo med ligesom alle andre. Og Rytter – eller Mike Jensen – har jo ikke karantæne længere, den gjaldt kun i syv dage. Nu skal Rytter forsøge at spille sig på, men jeg laver ikke om på et hold, der vinder kampe,” sagde Køhlert til B.T.

”Jeg har sgu ret til at give mine spillere karantæne i lige så lang tid, jeg har lyst. Jeg er i min gode ret til at give dem ubegrænset karantæne, hvis det er det, jeg vil. Hvis de er utilfredse med det, skulle de have tænkt på det noget før,” understregede Køhlert.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu