Наши партнеры

MenuKneben sejr til FCK

Dansk fodbold

FC København vandt knebent, da de besøgte AGF på NRGI Park i Århus.

FC København har ikke fået spillet til at flyde i den nystartede sæson, og heller ikke i dagens udekamp mod AGF blev det til prangende fodbold. FC København havde overtaget i starten af kampen, og kom foran efter 20. minutters spil, hvor canadieren Atiba Hutchinson flot headede bolden i mål efter et glimrende indlæg fra nyindkøbet Libor Sionka.

Efter københavnernes scoring var det AGF, der tog overtaget i kampen. Trods store chancer til bl.a. Peter Graulund formåede oprykkerne ikke at få bolden i kassen, og dermed endte kampen 1-0 til de danske mestre, der nu har 7 point efter fire kampe.

Selvom AGF har spillet godt i de første fire kampe, så har de fortsat kun ét enkelt point, og det er noget der irriterer træner Ove Pedersen.

“Det er ikke nok at være dygtige. Vi skal være ekstradygtige. Et point er ikke godt nok efter fire kampe. Vi skal fortsætte, som vi har gjort hidtil,” sagde Ove Pedersen efter dagens kamp.

FC Københavns næste SAS Liga-kamp er lørdag den 11., hvor Esbjerg kommer et smut forbi Parken. For AGFs vedkommende, så er deres næste kamp søndag den 12., hvor oprykkerne tager en tur til Aalborg, hvor AaB venter.Kommentér

8 kommentarer til “Kneben sejr til FCK

 1. Danni Mickelborg siger:

  Har du overvejet at du ikke skal skrive sådan en nyhed..

 2. Lasse Hansen siger:

  Har du overvejet at passe dig selv, og ikke blande dig i crewets beslutninger?

 3. Danni Mickelborg siger:

  måske..! 😀

 4. Lasse Hansen siger:

  Hvis du kommer med en til flabet replik i denne boks, så melder jeg dig til ejeren af siden, og din IP vil højest sandsynligt blive banned.

 5. Danni Mickelborg siger:

  hmm synd B)

 6. Mike Justesen siger:

  Og så stopper vi her!

  Tilbage til topic!

 7. thalleballe siger:

  æhmm syntes at i er gået lidt i stå med nyheder???:|

 8. Mike Justesen siger:

  Ja, men pga. ferien og det lave antal af skribenter så kan der ikke laves særlig meget. Men ingen nyheder de sidste 24 timer er selvfølgelig ikke tilfredsstillende og det beklager vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu