Klasseforskel i Randers

Europa League

Randers tog her til aften imod tyske Hamburger SV i tredje runde af kvalifikationen til Europa League. Det blev aldrig en tæt kamp, og tyskerne viste sig at være alt for stærke til danskerne.

Hamburger var store favoritter til kampen mod Randers i tredje runde af kvalifikationen til Europa League, og tyskerne var heller ikke flinke ved de danske værter, der fik en lærestreg.

Allerede efter ti minutter blafrede nettet bag Randers-keeper Kevin Stuhr-Ellegaard, da José Paolo Guerrero fra en noget spids vinkel ikke havde de store problemer med at passere den danske keeper.

Bedre for Randers blev det heller ikke midtvejs i halvlegen, da Piotr Trochowski sendte et frispark afsted, som Ellegaard kun kunne halvklare, og så var det ikke en svær bedrift for Jerome Boateng at fordoble føringen.

I anden halvleg var Randers også hele tiden et skridt efter tyskerne, og Randers-spillerne måtte løbe mange meter uden bolden for at holde trit med tyskerne. Ti minutter af anden halvleg var der spillet, da Mladen Petric reelt afgjorde kampen med sin scoring til 3-0.

Randers fik efter den scoring lidt mere fat som resultat af tyskernes mere passive tilgang, da de var mere end tilfreds med det 3-0-resultat. Randers fik dog alligevel ikke lov til at score en enkelt gang, og ti minutter før tid blev det så Hamburger-spillernes tur til at juble igen.

Mladen Petric fik en bold spillet i dybden, han tog et træk forbi Kevin Stuhr-Ellegaard, som ulovligt stoppede HSV-angriberen, og dommeren dømte derfor korrekt straffespark til tyskerne. Det eksekverede Piotr Trochowski sikkert, og dermed kunne han sætte punktum på en flot aften for tyskerne med 4-0-scoringen, der også blev kampens resultat.