Наши партнеры

MenuKim Christensen lover flere mål

Dansk fodbold

OB-angriberen Kim Christensen lover, at score flere mål i den kommende SAS Liga-sæson, end han gjorde i den forgangne, hvor det kun blev til 5 mål, fra den tidligere Brøndby-angribers fod.

Kim Christensen har i den forgangne sæson haft mindre scoringsvanskeligheder. I 26 SAS-ligakampe er det kun blevet til 5 mål, og den store angriber erkender nu, at det ikke har været godt nok. Den tidligere Brøndby-angriber lover at forbedre sig.

“Jeg har ikke lavet de mål, som jeg har håbet på, men jeg er sikker på, at jeg kan gør det bedre. Jeg synes det er så lidt der skal til, for det bliver godt. Jeg arbejder hver dag på, at få den sidste sikkerhed med, som jeg har manglet. Nu hvor jeg ikke er ude med så mange skader længere, så er jeg sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid, før det bliver rigtig stort, og det tror jeg det gør allerede fra sæsonstarten af,” sagde Kim Christensen til Striwerne.com.

Selve skiftet fra Brøndby til OB har ikke været svært for angriberen, der har tilpasset sig godt på Fyn.

“Skiftet er gået rigtig fint. OB er en dejlig klub, med nogle flinke mennesker. Odense er også en rigtig god by, som jeg har fundet mig tilpas i. Jeg synes vi har leveret meget godt sidste sæson. Både med pokalen og det hele, så jeg må sige det har været et dejlig år,” sagde angriberen til OB-sitet.

Nyheden er leveret i samarbejde med Striwerne.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu