Наши партнеры

MenuKim C. klar til at forlade OB

Dansk fodbold

Angriberen Kim Christensen er klar til at forlade OB, hvis han ikke får spilletid.

OB’s Kim Christensen er klar over, at det bliver svært at slå den nye norske stjerne Bengt Sæternes af OB-holdet, og siger tilmed, at han er klar til at søge væk, hvis han ikke kan få spille tid i OB.

– Jeg vil spille fodbold, og kan det ikke blive i OB, må det blive et andet sted, siger han til Tipsbladet.dk

Han har lagt mærke til, at Bengt Sæternes er en tæt bygget angriber, og har samme statur som Kim Christensen selv. På det faktum kunne det ligne, at Kim Christensen kun er udtænkt en joker rolle på OB’s bænk.

– Der er ingen tvivl om, at Sæternes er købt for at spille, og det kan sagtens blive på min bekostning. Men lad os nu se. Bare fordi han har lavet mange mål i Norge, er det ikke ensbetydende med, at han kommer til at gøre det i OB.

Kim Christensen kritiserer OB’s målskabede spil i sidste sæson, hvor han ikke mente holdet skabte nok chancer til angriberne. Kim Christensen siger samtidig, at han er klar til at prøve nyt, men det kræver at der er klubber der henvender sig til OB – hvilket ikke er tilfældet på nuværende tidspunkt.

– Det kan godt være, at der er andre klubber, som leder efter angribere, men jeg kan ikke forhandle med nogen, så længe klubberne ikke først forhandler med OB, og det har jeg ikke hørt, at nogen skulle gøre. Nu må vi se, hvad der sker, når sæsonen kommer i gang.

– Vi skal også spille mange kampe, så det er i orden at skifte lidt engang i mellem. Men bliver det noget med at sidde på bænken i tre måneder, gider jeg ikke mere, slutter han til Tipsbladet

Denne nyhed er leveret i samarbejde med Striwerne.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu