Наши партнеры

MenuKent Nielsen vil skifte mere ud i april

Dansk fodbold

Brøndby har i de første tre kampe i foråret kun benyttet 15 spillere og skiftet ud på en enkelt plads i startformationen i løbet af de kampe, men det vil Kent Nielsen lave om på til april, hvor der kommer et mere stramt program end hidtil.

Kontinuitet har været et fremmedord på Vestegnen i de seneste par sæsoner. Det har Kent Nielsen lavet om på og har bevaret en fast stamme på holdet. Således er det kun Joseph Elanga, der er gledet ud af start elleveren hidtil og han er blevet erstattet af det normale første valg på venstre backen Thomas Rasmussen.

Fra bænken er Kasper Lorentzen og Ousman Jallow, der ellers var fast mand i efteråret, kommet ind og gjort indhop i alle kampene, mens Tobias Mikkelsen fik cirka ti minutter på banen mod FC København. Det er unormalt, især taget i betragtning af at Brøndby har prominente navne, som Mikkel Bischoff, Peter Madsen, David Williams og de andre nævnte spillere siddende på bænken. Fælles for alle spillerne er, at de højst sandsynligt ville få fastspilletid i en laver rangerende SAS Liga-klub.

Den nye Brøndby-boss understreger dog, at han vil være mere roterende i april, hvor det automatisk vil ske grundet Brøndby skal spille kampe i pokalturneringen.

”Det vil ske næsten automatisk. Vi skal spille en masse kampe i april måned, hvor der igen er pokalrunde, så der vil truppen blive afprøvet. Vi har en overkvalificeret bænk og selvfølgelig er det min opgave at sørge for, at alle holdes i gang og er klar,” fortæller Kent Nielsen til tipsbladet.dk.

Nielsen mener også det er nødvendigt, som ny træner, at have kontinuitet i truppen og på den måde give spillerne tryghed, samt give de udvalgte chancen til at finde deres roller på banen, der højst sandsynligt er en smule anderledes end tidligere.

”Jeg tror, at det er normalt nok. Ny træner, nye ideer, træningsmetoder og sådan. Alle har brug for kontinuitet og det har jeg givet ved at holde fast i de samme spillere i de første kampe. Holdet skal sætte sig, før man kan eksperimentere,” lyder det fra den nye træner i Brøndby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu