Наши партнеры

MenuKent Nielsen: Vi mangler koldblodighed

Europa League

Brøndby IF havde det bedste udgangspunkt inden gårsdagens møde med Hertha Berlin, men mandskabet forspildte deres chance for at komme i Europa League-gruppespillet, da de tabte 3-1.

Det var en tydeligt skuffet Brøndby-cheftræner, Kent Nielsen, som udtalte sig til klubbens hjemmeside efter det samlede nederlag over to kampe på 4-3 til Hertha Berlin.

”Da de får deres første mål, kommer der virkelig blæs på, og der må vi give kredit til Hertha. Det er nogle flotte mål, de får scoret. Vi evnede ikke at holde bedre i bolden i slutfasen, og det bliver vi straffet for,” sagde Nielsen til klubbens hjemmeside og uddybede:

”Det vi mangler i dag er roen, når tingene bliver tilspidsede, at turde spille bolden og holde fast i spillet i stedet for at lade os stresse. Spillerne har det i sig, men som hold mangler vi det.”

”Vi var ikke tilfredse med de første 20-25 minutter. De vandt alle andenbolde og var i det hele taget i et gear højere end os i starten. Vi kommer så mere med og får målet i anden halvleg. Desværre taber vi det hele på gulvet i det sidste kvarter.”

Cheftræneren havde dog også behov for at rose holdets godt 2.500 tilhængere, som var taget til Jahn Station for at danne en god BIF-ramme.

“Jeg bliver nødt til at rose vores fans. Der var en imponerende stemning på stadion i dag og de 2.500 Brøndby-fans skabte en flot kulisse i en intens kamp.”

På søndag møder Brøndby IF ærkerivalerne fra FC København på løvernes hjemmebane Parken.

“Nu skal vi have lov til at tage en dyb indånding og sunde os i morgen. Vi har en vigtig kamp på søndag igen, og her skal vi være klar,” sagde Kent Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu