Наши партнеры

MenuKent Nielsen kræver effektivitet

Europa League

Brøndbys cheftræner Kent Nielsen mener, at hans spillere producerer mange chancer, men scorer for få mål. Han kræver derfor effektivitet, når Brøndby i aften møder Legia Warszawa i Europa League-turneringen, for Brøndby skal score minimum ét mål for at komme videre i turneringen.

Den første kamp mod Legia Warszawa endte skuffende 1-1 på Brøndby Stadion, så i den vanskelige udekamp skal Brøndby frem og score.

Cheftræner Kent Nielsen er tilfreds med spillet, men savner målene. Han siger til Brøndbys hjemmeside:

”Vi bruger en masse energi og producerer chancerne, og jeg er godt tilfreds med det arbejde, der leveres ude på banen. Der bliver taget mange løb, og vi får flyttet modstanderen. Det skal vi blive ved med, for så kommer vi igen til at score mål.”

Kent Nielsen har derfor et klart fokus for kampen:

”Vi skal være effektive. Det er helt sikkert noget af det, vi har fokuseret på, for vi har produceret mange chancer i stort set alle kampene. Det gjorde vi også i den første kamp mod Legia, og efterfølgende har vi spillet rigtig godt mod FC Midtjylland, så vi tror absolut på sejren og avancement til næste runde. Vi har i det hele taget vist fremgang, og det er en udvikling, vi skal fortsætte i aften og på sigt.”

Samtidig betoner han dog, at Brøndby-spillerne ikke må gå i panik over en eventuelt manglende scoring:

”Samtidig skal vi dog være klar over, at hvis der ikke scores i kampens indledning, så kan det godt kræve tålmodighed at åbne dem. De vil i så fald forsøge at trække tempoet ud af spillet, og det skal vi ikke lade os stresse af.”

Kampen fløjtes i gang i aften kl. 20.00, og som altid kan du efter kampen læse et referat af kampen her på TotalBold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu