Наши партнеры

MenuKent Nielsen: Jeg er ikke tilfreds

Dansk fodbold

Brøndby løb i weekenden ind i et 0-2-nederlag til AaB på eget græs. I dag siger Brøndbys træner, Kent Nielsen, at han ikke er tilfreds med kampen, og at spillerne skal have energien og effektiviteten tilbage.

Træner Kent Nielsen giver en ganske klar udmelding ovenpå det skuffende resultat mod AaB, der efterlader Brøndby IF på en ligeså skuffende ottendeplads med fire point for fire kampe. Han siger til Brøndbys hjemmeside:

”Det blev en tung dag, selvom vi var klar. Det virkede som om vi var mentalt trætte, men omvendt ved vi også, at AaB er gode til at spille på resultatet; det er de nogen af de bedste til i landet. AaB scorer på de chancer, de har. Vi havde chancerne til at vinde kampen, selvom AaB spiller en taktisk god kamp og kun giver få chancer væk, men vi får ikke vore backs ordentlig med i opspillet og mangler aggressiviteten.”

Kent Nielsen udtrykker klart sin utilfredshed og efterlyser både energi og skarphed:

”Generelt er jeg ikke tilfreds med kampen, og der er ikke så meget at tage med. Det var et bump på vejen, men som jeg ser det, handler det ikke om “Europa-syndromet”, for vi vandt sidste weekend som et af de eneste Europa Cup-hold. Vi gør nogle ting rigtige, men mangler i dén grad energien og skarpheden.”

Han har dog et bud på, hvordan klubben kan komme på ret køl igen:

”Nu har vi en uge, hvor vi for en gangs skyld ikke har midtugekamp, og den skal bruges konstruktivt. Vi skal have energien og effektiviteten tilbage.”

Brøndby IF skal i den kommende runde i SAS Ligaen møde Randers FC på udebane, inden klubben fire dage senere tager imod Hertha Berlin i den sidste kvalifikationskamp for at komme med i gruppespillet i Europa League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu