Наши партнеры

MenuKedeligt remis i gruppe A

Champions League

Der var lagt op til en underholdende og interessant kamp i gruppe A, da Juventus og Bayern München tørnede sammen i onsdagens Champions League-kamp. Dog skulle opgøret ende som en nulløsning.

Bayern München tog imod Serie A-klubben Juventus hjemme på Allianz Arena. De fremmødte tilskuere og tv-seerene var klar til et glubsk og offensivt opgør med nogle af verdens allerbedste spillere, men sådan blev det dog ikke.

Efter få indbyrdes nærkampe kom der få sporadiske chancer. Hans-Jörg Butt måtte redde chancer forårsaget af Diego og Mauro Camoranesi, mens Gianluigi Buffon måtte ud i fuld længde på Franck Ribérys forsøg.

Efter en time fik Bayern München kampens største chance, da netop Franck Ribéry spillede Miroslav Klose fuldstændig fri, men den tyske landsholdsspiller manglede kvalitet i skuddet og det røg miserabelt forbi Buffon i Juventus-målet.

På trods af påtrængende opspil fra München, så holdt Juventus nullet, mens der med en halv times spil igen kom lidt dansk på banen, da Christian Poulsen blev skiftet ind i stedet for brasilianske Diego. Kampen endte 0-0 og i hele gruppe A blev der blot scoret ét enkelt mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu