Наши партнеры

MenuKedelige Inter tabte til Werder Bremen

Champions League

Uinspirerede og ukreative måtte de italienske mestre se sig slået af Werder Bremen på sidstnævntes hjemmebane.

Inter var taget et par koldere grader nordpå, nærmere betegnet Bremen, hvor gruppens store skuffelse, Werder Bremen ventede. Efter en sløj start fra begge mandskaber i aftenens kamp, begyndte gæsterne dog at trække bagkæden længere op ad banen.

Størstedelen af boldbesiddelsen blev lagt over i de italienske mestres hænder, men i første halvleg kom man dog ikke frem til noget som helst nævneværdigt. Specielt Inters fløje, Mancini og Quaresma, viste sig fra sin knap så gode side i de første 45 minutter.

I det 54. minut fik Inter chancen for at bringe sig i førersædet, men også effektiviteten manglede i opgøret, og Burdisso kunne altså se sit hovedstød blive reddet på stregen. Pizarro, der er udlejet til Werder Bremen fra Chelsea, så ud som den skarpeste på aftenen, og det da heller ikke nogen overraskelse, at det netop var ham, der skulle bringe hjemmeholdet i front.

Det skulle blive værre for de uimponerende italienere. Med ni minutter igen af den ordinære spilletid scorede Markus Rosbenborg til 2-0, og så var kampen ligesom afgjort i værternes favør. Inter skabte dog en smule spænding til sidst i opgøret, men en scoring fra Zlatan Ibrahimovic afholdt ikke Werder Bremen fra sejren.

Inter kan dog være mest tilfredse, da de er gået videre fra gruppen, mens Werder Bremen må placerer sig på tredjepladsen og derved indlemmer sig i UEFA Cuppen fra foråret.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu