Наши партнеры

MenuKasper Schmeichel klar til sydeuropæisk liga

Engelsk fodbold

Danske Kasper Schmeichel er ikke at finde i den engelske klub, Manchester City, efter den indeværende sæson. Derfor er danskeren igang med at søge efter en ny klub. Den unge keeper kunne godt tænke sig at spille i en sydeuropæisk liga.

Sæsonen startede godt for Kasper Schmeichel, men det skulle der snart laves om på. Joe Hart erobrede pladsen i buret, hvorfor der ikke var megen spilletid til den blonde dansker. Han er bekræftet væk fra City, men nu udtaler han, at det næste skridt i karrieren ikke behøver at foregå i England.

“Jeg har brug for en luftforandring, brug for at få nogle nye input. Spanien og Portugal og Italien er jeg da meget åben for, hvis der skulle komme bud derfra. På den måde er jeg ikke bundet til England, selv om det er her, jeg har tilbragt flest år. Jeg kan godt se mig selv sydpå med den slags bold, der spilles dernede,” siger målmanden til 24timer.

Måske vil den danske keeper befinde sig i italienske eller spanske byer efter sommerferien, hvor klubben i øvrigt skal et promotions-smut forbi Thailand.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu