Наши партнеры

MenuKasper Bøgelund på plads i AaB

Dansk fodbold

Højre-backen, Kasper Bøgelund, blev på et pressemøde i eftermiddags præsenteret som ny mand i Aalborg Boldklub. Han har til at starte med skrevet under på en etårig kontrakt.

Fredag blev AaB’s afløser til Allan Olesens højre back-plads afsløret, da Kasper Bøgelund blev præsenteret som ny AaB-spiller.

Kasper Bøgelund fra tyske Borussia Mönchengladbach, hvorfra han helt transfer-frit kunne skifte til AaB, da den tyske klub ophørte samarbejdet med ham.

Forsvarsspilleren har til at starte med skrevet under på en blot 1-årig kontrakt med AaB, som dog skal forlænges, hvis begge parter ønsker det. Hans ellers lovende karriere har dog desværre været hæmmet af mange skader, hvilket muligvis er grunden til den, til at starte med, korte kontraktlængde.

Bortset fra opholdet i Gladbach, som han spillede hos fra 2005, så har Bøgelund også været hos hollandske PSV Eindhoven og barndomsklubben OB hjemme i Danmark.

Det er også i alt blevet til 15 landskampe for Danmark for Bøgelund, og han var en del af truppen ved både VM 2002 og EM 2004.Kommentér

3 kommentarer til “Kasper Bøgelund på plads i AaB

 1. AK siger:

  Flot signing af Lynge. Kæft det bliver spændende at følge AaB i næste sæson. De har jo hentet rigtigt godt ind.

 2. Patrick Andersen siger:

  Hvad skal de med den kronisk skadede Bøgelund?

  AaB mangler i allerhøjste grad en angriber, det har de gjort siden Prica forlod dem, da Nilsson i hvert fald ikke imponerede mig synderlig meget.

 3. AK siger:

  Ja, AaB mangler en angriber. Nej, Nilsson var ikke særligt imponerende i foråret. Men nu må vi se. Lynge har jo sagt at han ikke vil hente flere vist nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu