Наши партнеры

MenuKasi-Jesper: Vi skal starte forfra igen

Dansk fodbold

Brøndby har ansat Frank Buch-Andersen som ny administrerende direktør, men det vidste storsponsoren ikke noget om på forhånd, og det er han langt fra tilfreds med.

I går meddelte Brøndby, at de havde ansat Frank Buch-Andersen som ny administrende direktør i klubben efter fyringen af Hermann Haraldsson. Klubbens storsponsor Kasi Group med Jesper Nielsen i spidsen blev dog ikke informeret om ansættelsen.

“Vi er på vej tilbage til det lukkede land, hvor jo mindre vi ved, jo bedre er det. Det er den direkte modsatte stil, som Brøndby egentlig skulle stå for, og som Hermann Haraldsson stod for, og som jeg også selv står for i mit firma,” udtaler Jesper Nielsen ifølge TV 2.

“Jeg synes ikke, at de seneste tre uger i Brøndby på ledelsesplan har vist, at Brøndby er på vej tilbage. Vi er vel bombet tilbage til stenalderen og skal starte forfra nu.”

Jesper Nielsen kender heller ikke den nye administrerende direktør, hvor han havde håbet på, at man hentede en ind udefra.

“Jeg kender ikke manden, men vi må jo give ham en chance. Det er dog en mand, der har bevæget sig omkring Brøndby i lang tid, så vidt jeg har fostået, men ikke har været synlig på nogen måder. Det er ihvertfald ikke nyt blod udefra,” slutter storsponseren fra Kasi Group.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu