Наши партнеры

MenuKasi-Jesper: Vi bliver Nordens bedste

Dansk fodbold

Manden bag Brøndbys hovedsponsor, Jesper Nielsen, forklarer i dag, at klubben på Vestegnen vil forstærke sig med store navne henover sommeren, så ambitionsniveauet kan blive hævet yderligere.

Brøndbys sportslige krise er vendt, og holdet ligger i øjeblikket til at blive danske mestre. Brøndbys hovedsponsor, Kasi Groups ejer, Jesper Nielsen, forventer dog, at truppen bliver endnu stærkere frem mod næste sæson.

”Vi skal fortsat arbejde hen mod at blive ikke bare Danmarks, men Nordens bedste hold, og det nødvendiggør, at vi hele tiden skal hæve overliggeren i alt, hvad vi foretager os. Det gælder også spillerindkøb til næste sæson, der skal kigges på spillere fra hylder, hvor danske klubber ikke normalt kigger. Et mellemblødt indkøb rykker ikke ved noget,” forklarer Jesper Nielsen til B.T.

Nielsens ambitioner er store, og han mener, at målsætningen bør være, at den danske storklub spiller europæisk fodbold samt er med i guldkampen ved hver sæson. Brøndby IF har allerede aftaler færdigforhandlet med Jan Frederiksen og Mikael Nilsson, som tiltræder forud for den nye sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu