Наши партнеры

MenuKasi-Jesper: Jeg har fortrudt BIF-sponsoratet

Dansk fodbold

Kasi Group-direktøren Jesper Nielsen forklarer, at han er skuffet over den udvikling som klubben sportsligt har taget, og derfor fortryder han sin femårige sponsoraftale med Brøndby IF.

Brøndby IF kunne for nogle uger siden, præsentere en ny direktør i klubben, i form af Frank Buch-Andersen, som ved sin ansættelse udtrykte, at han ville fokusere endnu mere på klubbens talentmasse.

Derved kunne klubben spare penge, og ikke behøvede at forstærke sig med spillere udefra. Denne strategi er klubbens storsponsor, Kasi Groups direktør, Jesper Nielsen dog ikke tilfreds med.

”Der er ingen Brøndby-fans, som ikke ønsker, vi er bedre end FCK. Helt ærligt, det er vi bare ikke. Men så må man da fortælle fans, aktionærer og sponsorer, hvordan man har tænkt sig at blive det. Jeg vil være ærlig og sige, at min tro på, at vi bliver det, bliver mindre og mindre,” forklarer Jesper Nielsen til Politiken og fortsætter:

”Selvfølgelig var det lidt ubrøndbysk at købe en masse spillere udefra, men hvad er alternativet? At blive nummer 12. Og det er den vej, det går på sigt. Satse på egne talenter! Det bliver ikke med mig som sponsor.”

Sponsoraftalen med Brøndby IF betyder, at Kasi Group betaler 40 millioner kroner til vestegn-klubben om året. Nielsen virkede meget engageret, da samarbejdet startede, men nu har piben imidlertid fået en anden lyd.

“Hvis du spørger mig, om jeg oprigtigt har fortrudt, at jeg blev Brøndby-sponsor, så vil jeg sige ja. Jeg har fortrudt det, og jeg gør det stadig,” slutter Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu