Наши партнеры

MenuKasi-Jesper: Jeg blev misforstået

Dansk fodbold

Jesper Nielsen fortæller i dag, at han blev misforstået i interviewet, hvor han blev citeret for at sige, at han fortrød Brøndby-sponsoratet. Det han mente var, at han fortrød, at hans familie havde fået så meget uvant medieopmærksomhed.

Brøndby IF’s storsponsor, Kasi Groups direktør Jesper Nielsen, er kendt for at sige sin mening i medierne. I går blev Nielsen citeret i Politiken for at være utilfreds med sit Brøndby-sponsorat, da han forklarede, at han fortrød dette.

Men i dag har Kasi-Jesper dog forklaret, at der er tale om en misforståelse.

”Jeg er blevet misforstået. Jeg er glad for at være inde omkring Brøndby og har haft mange kanongode og sjove oplevelser med klubben, og jeg er glad for og stolt over at have været en del af det Brøndby, der fik vendt skuden sidste sæson og slutte i top tre,” forklarer Nielsen til B.T. og uddyber:

”Jeg har ikke fortrudt mit sponsorat som klubmenneske og Brøndby-mand. Det, jeg mente, var, at jeg fortrød sponsoratet set ud fra et familiemæssigt synspunkt. Den medieopmærksomhed, der følger med, har haft store omkostninger for min familie.”

Kasi Group er i for tiden i forhandlinger med Brøndby IF om en forlængelse af sponsoraftalen.Kommentér

En kommentar til “Kasi-Jesper: Jeg blev misforstået

  1. M selmer siger:

    hvordan er hans sponsorat med brøndby er det sådan at han kan gå fra det hvis det er ?. eller skal han gå konkur for også at kunne gå fra Brøndby ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu