Наши партнеры

MenuKan Leicester overleve i Premier League?

Engelsk fodbold

I Premier League sæsonen 2015/2016 vil man næppe huske for meget andet end den sensationelle sejr, som Kasper Schmeichel, Claudio Ranieri og resten af Leicester-truppen formåede at levere.

Nu ligger klubben i nedrykningskamp, og man kan på 888sport fodbold odds oddse på, hvorvidt man tror Leicester kan overleve eller ej. Holdet har i løbet af få år udviklet sig fra at være et middelmådigt hold i den næstbedste engelske række, The Championship, til at blive engelske mestre, hvilket i sig selv er en sensationel og historisk præsentation af en klub som Leicester.

Da sæsonen var ovre, frygtede man stjerneflugt fra King Power Stadium, da rygter svirrede om, at nøglespillere som Jamie Vardy, Riyad Mahrez og N’Golo Kanté ville søge nye græsgange. Det endte med, at midtbanemotoren N’Golo Kanté valgte at skrive under med Chelsea i stedet for en forlængelse med Leicester, mens de andre fortsat ville udfolde sig i Leicester. Med store forventninger gik man ind til den nye sæson, men man blev ramt af en mur og roder i skrivende stund rundt i bunden af Premier League tabellen.

Det er for alvor blevet hverdag i Leicester efter sensationel Premier League-titel

Starten på den nye sæson må have givet dybe panderynker hos ejer og formand, Vichai Srivaddhanaprabha, og resten af klubben, da der i høj grad var mangel på de gode takter indenfor kridtstregerne, de havde lagt for dagen sæsonen forinden. Det lovende angrebsspil blev overtaget af manglende kreativitet og beslutsomhed, og Leicester-angriberne Jamie Vardy og Riyad Mahrez havde svært ved at finde vejen til nettet, hvilket har dannet præcedens hele sæsonen.

På trods af, at klubben kvalificerede sig til 16-delsfinalerne i Europas fineste fodboldturnering, Champions League, valgte man alligevel at fyre succestræneren, Claudio Ranieri, i mangel på resultater. Mellemrummet mellem Leicester og nedrykningsstregen er også mindsket, hvilket naturligvis er uacceptabelt hos en mesterskabsklub, der ikke mistede så mange spillere som frygtet, og man fik alligevel indkøbt den målfarlige angriber, Islam Slimani.

Hver en kamp tæller i et så tæt nedrykningsspil

Det resterende kampprogram i årets Premier League byder på både storhold som Tottenham, Manchester City og Arsenal, der alle kæmper en brag kamp om at vinde de øverste placeringer. Derudover skal sidste års mestre også møde hold som Everton, West Bromwich og West Ham, der ligger solidt placeret i den lune halvdel af Premier League, hvorfor det også er hold, der kan blive vanskelige at få point med fra.

Derudover venter der Leicester vaskeægte bundopgør, da de skal møde Sunderland, Crystal Palace og Bournemouth, der alle kæmper en brag kamp om overlevelse. Leicester har mange svære kampe i den resterende del af sæsonen, og det er ikke lige til at få skaffet de sidste point, da det kræver et særdeles hårdt stykke arbejde af alle klubbens medlemmer. Der er ingen nemme kampe for Leicester i årets Premier League, hvor de 3 point ikke blot bliver givet ud, hvorfor de bliver nødt til at kæmpe indædt for at få de fornødne point, så de kan overleve og starte på en frisk i Premier League i næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu