Наши партнеры

MenuKampers træner fyret efter afklapsning

Tysk fodbold

Gårsdagens 6-0-nederlag til Dortmund blev for meget for Jonas Kampers klub Bielefeld, der har fyret træner Michael Frontzeck.

Bielefeld ligger under nedrykningsstregen i den tyske Bundesliga før sidste spillerunde, og alene det kunne være fyringsgrund for træner Michael Frontzeck. 6-0-nederlaget til Dortmund var dog det der fik bægeret til at flyde over, og Frontzeck blev fyret.

Bielefeld, med Jonas Kamper og den forhenværende Brøndbyspiller Chris Katongo i truppen, har dog stadig muligheden for at redde sig til endnu en sæson i Bundesligaen.

“Det er naturligvis trist, at vi ikke kunne gå hele vejen sammen. Objektivt set har vi fået for få point i forhold til de indsatser, som holdet har leveret. Og fodbold handler om point. Holdet kan stadig nå at undgå nedrykning, og selvfølgelig håber jeg på, at det sker,” siger fyrede Frontzeck til klubbens hjemmeside.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal styre holdet i ligaens sidste og afgørende spillerunde, men klubben regner med at offentliggøre et nyt trænernavn inden for kort tid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu