Наши партнеры

MenuKaka: Derfor blev jeg i AC Milan

Italiensk fodbold

Kaka fortæller i dag, hvorfor han afviste at skifte til Manchester City, som lagde et astronomisk beløb på AC Milans forhandlingsbord.

Den brasilianske stjernespiller Kaka har længe været sat i forbindelse med Manchester City, som efter sigende skulle have lagt et beløb på omkring 800 millioner kroner på bordet for spilleren, hvilket arbejdsgiveren AC Milan, havde svært ved at takke nej til, men hovedpersonen selv var afklaret. Han ville blive hos milaneserne.

”Jeg har det fantastisk i en klub, hvor alle elsker mig, og hvor jeg er glad for at være. Min familie tillod mig at træffe beslutningen selv. Jeg har aldrig skændtes med min far, som nogen skrev. Jeg har lyttet til mit hjerte, som alle anbefalede mig,” siger Kaka til italiensk TV.

Landsholdsspilleren kunne have set frem til en løn, der lød på hele fire millioner kroner ugentligt, men penge betyder ikke alt for ham.

”Jeg har aldrig bedt om en lønforhøjelse, og vil aldrig gøre det. Milan har altid været flinke til at hæve min løn, når de følte det var fair at gøre det. Det kan jeg kun takke dem for,” fortæller Kaka.

Kaka skiftede i 2003 fra Sao Paulo i hjemlandet til italienske AC Milan.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu