Наши партнеры

MenuKaká afviser rygter

Italiensk fodbold

Flere rygter har sendt sidste sæsons Champions League-topscorer Kaká til de spanske mestre Real Madrid, men nu afviser Kaká, at han skulle være på vej til Madrid.

Kaká var den helt store oplevelse i sidste sæsons Champions League, hvor han også blev topscorer. Han har i de seneste to sæsoner også været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid. Nu indrømmer han, at han har haft samtaler med Madrid, men afviser, at han var tæt på at skifte klub.

“Jeg har på intet tidspunkt bedt Milan om at lade mig flytte klub. Det er sandt, at jeg har talt med den spanske klub, men Milan fik besked om dette øjeblikkeligt”, sagde Kaká ifølge Støvlelandet.dk.

Milan-præsident Silvio Berlusconi har også udtalt, at han nødigt vil sælge Kaká, da han er et symbol på Milan.

“Præsident Silvio Berlusconi har udtalt, at han ser mig som et symbol på klubben, og jeg håber virkelig på, at jeg kan blive et symbol på Milan i fremtiden også. Jeg er på kontrakt frem til 2011, og den kontrakt agter jeg at fuldføre.”

Kaká sluttede med at sige, at han aldrig har været tæt på et skifte til de spanske mestre, på trods af nogle lukrative tilbud.

“Jeg har aldrig lagt låg på sagen om Real Madrid, for låget har aldrig været taget af. Denne sag har hele tiden været mellem Milan og Real Madrid. Jeg har lært af en ven, at penge absolut ikke er alt.”Kommentér

En kommentar til “Kaká afviser rygter

  1. dennis siger:

    Øv!:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu