Наши партнеры

MenuKahn: Lehmann stop karrieren

Tysk fodbold

Oliver Kahn råder sin tidligere landsholdskonkurrent og kammerat, Jens Lehmann til at trække sig tilbage fra fodboldsporten, ovenpå en masse skandaler.

Den tyske enfant terrible, som Jens Lehmann eskapaderede har nået groteske højder, og nu opfordrer Oliver Kahn sin tidligere rival til at lægge fodboldstøvlerne på hylden og stoppe karrieren.

“Måske ville det være bedst, hvis han trak sig tilbage nu. Hvem ved, hvad det kan ende med,” udtaler Oliver Kahn, der selv er 40 år og indstillede karrieren for en sæson tilbage, til avisen Az.

Senest bragte Lehmann sig i scene, da han lidt dumt kostede Stuttgart sejren ved at begå et klodset straffespark med udvisning til følge mod Mainz 05. Alt imens han forlod banen, snuppede han også et par briller fra en utilfreds supporter, som dog fik dem tilbage efterfølgende.

“Jens er en god målmand, men hvad tænker ledelsen i Stuttgart ikke? Der er ingen mening i at spille længere. Stuttgarts ledelse er nødt til at finde ud af, hvorvidt Lehmann gavner eller skader holdet,” udtaler Oliver Kahn og forsætter:

“Jeg er overbevist om, at Jens vil være fyldt af motivation efter forberedelserne til sæsonens anden halvdel og vil gøre alt, hvad han kan for at slutte sin karriere på toppen i sommeren 2010.”

Lehmann, der efter denne sæson endegyldigt lægger målmandshandskerne på hylden, har tidligere haft en årelang kamp med Kahn om målmandsposten på det tyske landshold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu