Наши партнеры

MenuKæmpe finalebrag i Copa America

Andet fodbold

Efter Argentinas 3-0-sejr over Mexico i nat, er holdet nu klar til Copa America-finalen, hvor de skal møde ærkerivalerne fra Brasilien.

Brasilien var allerede videre til finalen i Copa America efter at de havde vundet over Uruguay 5-4 efter straffesparks konkurrence. I nat skulle det så vise sig om Argentina kunne gøre dem kunsten efter og kvalificere sig til finalen ved at vinde over Mexico.

Dette så dog ikke ud til at blive de store problemer. I slutningen af første halvleg kunne Manchester Uniteds Gabriel Heinze bringe argentinerne foran 1-0.

Mexico forsøgte af flere om gange i anden halvlegs begyndelse at komme tilbage i kampen, dette formåede de dog ikke, og i stedet kunne de efter en times spil se Barcelonas vidunderdreng Lionel Messi lobbe bolden elegant over Mexico-keeper Oswaldo Sanchez, som var kommet en anelse for langt ud af sit mål.

Bare fem minutter senere var Argentina på spil igen. Denne gang fik de tilkendt sig et meget tyndt straffespark. Juan Roman Riquelme scorede til resultatet 3-0, som også blev slutresultatet.

Dermed skal Argentina nu møde ærkerivalerne Brasilien idet man kan kalde for et finalebrag. Finalen vil blive spillet natten til søndag, dansk tid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu