Наши партнеры

MenuKæmpe aktieoverskud i FC Midtjylland

Dansk fodbold

FC Midtjylland præsenterede i dag et kæmpe aktieoverskud på 92 mio. kroner, klubben har tjent dobbelt så mange penge siden sidste år.

FC Midtjylland satte fra den 29. maj til 8. juni en portion af klubbens aktier til salg. Ledelsen havde forventet at tjene 45 millioner kroner på disse, men klubben kunne konstatere, at de næsten modtog det dobbelte helt præcist 92 millioner kroner.

Direktør Claus Berthelsen fortæller, at han var ved at falde ned af sin kontorstol, da han hørte om aktieoverskuddet. På klubbens hjemmeside skriver han nogle mulige årsager til, hvordan klubben kunne få dette overraskende resultat.

”En årsag kan være, at vi har været meget i fokus, og folk har blandt andet på tv kunnet se, at de ting vi gør i vores talentudvikling er både rigtige og anstændige. Sølvmedaljerne i den netop overståede turnering har også været med til at give klubben positiv omtale,” skrev Claus Berthelsen.

FC Midtjylland vil bruge pengene på, at styrke holdet i kampen om at vinde det danske mesterskab. Målsætningen i klubben er, at de senest i 2011 står med en mesterskabspokal i hånden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu