Наши партнеры

MenuJuventus vil have Chelsea-profil

Engelsk fodbold

Chelseas aldrende midtbanespiller Claude Makelele kan være på vej til Juventus. Således er Chelsea villige til at slippe franskmanden, hvis de finder en erstatning.

Juventus og manager Claudio Ranieri vil hente Chelseas midtbanespiller Claude Makelele til Italien. Franskmanden, som har været en magtfaktor på den engelske midtbane siden han blev hentet i Real Madrid for fire år siden, kunne være interesseret i et skifte, da han efterhånden ikke er sikker på sin plads i Chelsea mere.

Makelele er lige nu 34 år, og med yngre spillere som John Obi Mikel og Mickael Essien, kan han ikke længere være sikker på sin plads på den defensive midtbane. Han har derfor fået at vide, at han må finde sig en ny klub, hvis Chelsea finder en erstatning for ham.

Det var Juventus-manager Claudio Ranieri der i sin tid hentede Makelele til Chelsea fra Real Madrid, og Torino-klubben skulle være særdeles interesserede. Det hele kommer dog an på, om Chelsea kan finde en erstatning til truppen. Hvis ikke, må Makelele blive i London indtil hans kontrakt løber ud næste sommer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu