Наши партнеры

MenuJuventus tæt på Den nye Buffon?

Italiensk fodbold

På trods af gentagne formaninger fra Juventus’ side, synes det stadig usikkert, hvorvidt målmand Gigi Buffon bliver i klubben efter sommerens transfervindue. AC Milan skulle angiveligt være uhyre interesseret i den italienske landsholdsmålmand, og det mange tror, det er her han har sin fremtid.

Dog vil rygter vide, at La Vecchia Signora allerede har en erstatning klar i baghånden, antaget at Buffon vælger at forlade klubben. Dette skulle være Livornos målmand, Marco Amelia, som havde tjansen som reservemålmand ved sommerens VM.

Amelia var tirsdag til en undersøgelse i Torino i forbindelse med en knæskade, og eftersigenede, var der også en Juventus-læge tilstede, for at bese målmandens fysiske tilstand.

Amelia har før været i Juventus’ søgelys, da klubben endnu ikke vidste, om de var i stand til at holde på Buffon efter sommerens Calciopoli-skandale.

Marco Amelia er af mange blevet betegnet som manden, der skal tage over for Buffon som landsholdsmålmand, når denne stopper, og mange ser ligheder imellem de to spillere imellem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu