Juventus slog igen Real Madrid

Del Piero blev kampens helt, da Juventus var gæster hos Real Madrid. To mål fra italienerens fod blev udslagsgivende i en kamp, hvor de spanske mestre aldrig rigtig viste tænder.

Man kunne fra start tyde Juventus’ plan i aftenens kamp mod Real Madrid. En masse folk til at forsvare, og så op ad stepperne, når bolden var i besiddelse.

Trods en stor andel spansk boldbesiddelse, var det hermed også Juventus, som kom bedst fra start. Ligesom for to uger siden, scorede Del Piero også i aftes. Scoringen kom ved det 16. minut efter at Guti havde tabt bolden, og kunne efter en dribletur ubesværet sende bolden i den højre side af målet til italiensk føring.

Og ligeledes som i første halvleg scorede Del Piero også i anden. Et superbt udført frispark passerede en statueagtig Casillas i det spanske mål, som blot kunne se til, mens Del Piero fordoblede hans scoringsantal.

Til sidste var italieneren tæt på sit hattrick, men kampen endte 2-0 i Juventus’ favør.