Наши партнеры

MenuJuventus sikrede 1/8-finale-billet

Champions League

De forsvarende UEFA Cup-mestre fra Zenit havde bolden klart mest på den frostkolde bane i Rusland, men russerne formåede ikke at score, og derfor måtte de nøjes med 0-0 mod Juventus.

Man var længe i tvivl om kampen i Rusland skulle spilles, men UEFA bekræftede sent, at kampen skulle spilles på den frosthårde bane på det tidspunkt, den var sat til.

Zenit skulle bruge en sejr over italienerne for at lægge pres på de spanske mestre Real Madrid inden deres kamp mod Bate Borisov. Det lignede da også et hold, der ville frem over stepperne, da de havde bolden klart mest i førse halvleg, og russerne tilspillede sig også chancer ved Anatoli Timoshchuk og Danny, men bolden kom ikke forbi Alex Manninger i Juventus-målet.

Juventus havde dog også deres chancer i opgøret, da Vincenzo Iaquinta ramte stolpen i anden halvleg, og Alessandro Del Piero havde også en chance inden foran målet, men italienernes anfører fik ikke rigtig ramt på bolden. Juventus havde dog heller ikke meget at spille for, da de allerede inden kampen var sikret deltagelse i 1/8-finalerne, og med point i den sidste hjemmekamp kan de sikre sig førstepladsen i gruppen.

Zenit havde bolden klart mest hele kampen igennem, men bolden ville ikke ind for russerne, der med det uafgjorte resultat må sætte deres lid til Bate Borisov i kampen mod Real Madrid, da Zenit inden dagens kamp var to point efter de spanske mestre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu