Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Juventus fik oprejsning mod Real Madrid - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuJuventus fik oprejsning mod Real Madrid

Champions League

Det var Juventus der før kampen så svagest ud. Dog var det Den Gamle Dame, der hentede tre point, trods et særdeles skadesplaget førstehold. Blandt andre manglede keeperen Buffon, da man besejrede Real Madrid.

Der var lagt i ovnen til et højdramatisk opgør, da et godt spillende Real Madrid-mandskab gæstede et lettere kriseramt mandskab i Torino. Dog var det sidstnævnte af de to mandskaber, der endte med at hente sejren i aftenens kamp. Den fornemmelse fik man allerede efter fem minutter, da veteranen Del Piero gjorde det til 1-0. Efter en god 1-2 smækkede italieneren til bolden langt udefra, hvilket resulterede i et brag af et flot mål.

Kort efter pausen var Juve igen på spil. Denne gang med et brasiliansk touch, da Amauri fordoblede føringen for de stribede. Pavel Nedved stod for et smukt indlæg, som på fornemmeste vis blev eksekveret i kassen ved den hovedstødsstærke angriber. Dermed stod den 2-0 til hjemmeholdet.

Herefter begyndte Real Madrid at presse på. Sneijder var i adskillige omgange tæt på, og Schuster forsøgte at sætte mere flow i tingene ved at lade en ineffektiv Higuain udskifte med Arjen Robben. Dette gav i sidste ende pote, da van Nistelrooy satte hovedet på et hjørnespark fra Gabriel Heinze, til slutresultatet 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu