Наши партнеры

MenuJunior muligvis på vej tilbage

Dansk fodbold

Malmös brasilianske angriber Junior er blevet så upopulær, at han forventes at blive solgt til januar, hvilket kan bringe ham tilbage tilbage til det fynske.

I sommeren 2006 solgte OB deres brasilianske topscorer, Junior, til den svenske klub Malmö FF. Angriberen kan meget vel være på vej tilbage, da hans popularitet ikke nåede samme højder som han fik i OB, med utrolige 10 mål i blot 17 kampe.

Selvom Junior har fået kickstartet sæsonen en anelse skuffende, er han alligevel at finde på klubbens topscorerliste. Trods dette har de andre spillere i klubben svært ved at give deres accept til brasilianeren, da hans personlighed ikke falder i deres smag.

“Hans personlighed er lidt speciel. Men det skyldes nok, at der er større pres på ham end på os andre. Så kan man blive tosset over småting. Det er sket ofte,” sagde holdkammeraten Babis Stefanidis til den svenske avis Aftonbladet.

Det ser nu ud som om, at Juniors lys er pustet ud i det svenske, mens det stadigvæk brænder på Fyn. Malmö FF vil formentligt forsøge at sælge ham til januar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu