Juninho-mål sikrede uafgjort mod Barca

Lyon skulle hente point mod Barcelona, hvis de fortsat ville gøre sig forhåbning om, at kvalificere sig til 1/8-finalerne, og dette lykkedes takket være Juninho med den eminente sparketeknik.

Ronaldinho var meldt klar til kampen, men startede på bænken. Barcelona-mandskabet kunne dog også godt præstere uden den brasilianske troldmand.

Kampens første scoring faldt allerede efter to minutter spil. Ben Arfa mistede bolden på Barcas banehalvdel. Messi erobrede bolden og så gik det stærk. Han spillede den ud til Bojan, der flot lagde bolden fladt indover til Iniesta, der roligt kunne sparke bolden ind bag Vercoutre i Lyon-målet.

Der skulle dog ikke gå mere end seks minutter før hjemmeholdet bragte sig tilbage i opgøret. Juninho tog frispark godt 30 meter udefra feltet. Bolden var tænkt som en aflevering, men den sejlede forbi venner og fjender og endte bag Victor Valdes til udligning 1-1.

Første halvleg var meget tempopræget, og bolden skiftede næsten fødder hele tiden, og begge hold kom til en del store chancer op til første halvleg, men ingen formåede trods dette, at komme foran.

I anden halvleg fortsatte kampen med høj intensitet, og i et højt tempo. I det 58. minut nedlagde Juninho en Barcelona-spiller i eget felt, dommeren dømte omgående straffe, mens Juninho modtog et gult kort.

Messi var manden, der skulle sørge for at bringe spanierne i front, og dette lykkedes, da han lagde bolden i højre side af målet, mens Vercoutre hoppede til venstre.

Lyon skulle dog komme tilbage senere i kampen. Efter 78 minutters spil, blev der korrekt dømt straffespark til Lyon, da en Lyon-spiller blev hæklet i Barca-feltet. Juninho, skulle gøre skaden god igen, og det gjorde han, da han scorede sikkert på straffesparket, og bragte dermed sit hold tilbage i kampen med målet til 2-2.

Messi og Bojan forsøgte sig lige til det sidste, at føre Barcelona til sejr, men uden held. Kampen endte 2-2, dermed er Lyon stadig med i kampen om videre avancement, mens Barcelona er videre til 1/8-finalerne.