Наши партнеры

MenuJude: Det går meget bedre

Dansk fodbold

Den nigerianske spiller, Jude Nworuh, har fået en del opmærksomhed i medierne efter et sammenstød med en Randers-spiller under Randers-FCM i wekkenden. Et kraniebrud var en direkte årsag til postyret, men det går meget bedre nu, afslører angriberen.

I weekenden stødte Steven Pressley og Jude Nworuh hårdt sammen, da begge satsede hårdt i en duel. Det endte op i en flænge i panden, samt et kraniebrud til sidstnævnte. Derfor har den sidste tid foregået med omsorg og læger for Jude Nworuh. Dog er der et stort smil på de nigerianske læber. Det går fremad, og i dag overværede angriberen sine holdkammerater, da de trænede.

“Hævelsen er søgt ned over øjet, men det går meget bedre nu. Han gjorde det ikke med vilje. Jeg så tv-billederne den anden dag. Han slog sig jo også. Sådan er fodbold,” siger Jude Nworuh til klubbens hjemmeside.

“Randers-spilleren sendte mig blomster, og det sætter jeg stor pris på. Jeg forstår, at han var meget ked af det. Jeg fik også blomster fra FC Nordsjælland, og det var meget sødt af dem at tænke på mig. Jeg har i det hele taget fået en lang række beskeder fra folk, jeg slet ikke kender, og det gør mig glad,” siger han.

Også familien i Nigeria havde hørt om uheldet. En radioudsendelse havde sendt en omsorgsfuld mor i panik.

“Jeg sov seks, syv timer lige bagefter. I de første dage gjorde det meget ondt. Men i de sidste, to, tre dage er det begyndt at gå meget bedre. Da jeg vågnede, lå der en besked fra min mor på telefonsvareren. De havde hørt om uheldet i radioen og var meget bekymrede. Jeg fik hurtigt kontakt med hende og forklarede, at det var okay,” siger Jude Nworuh.

Mandag besluttes det, om Nworuh opereres eller ej.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu