Наши партнеры

MenuJovetic-show i Liverpool-nederlag

Champions League

Den unge offensivspiller Jovetic fik med Fiorentinas to mål en stor hovedrolle i sejren mod Liverpool, der var helt ved siden af sig selv i første halvleg. Trods at de vågnede op til dåd i anden halvleg fik de ikke scoret og måtte indkassere et nederlag på 2-0.

De første ti minutter af kampen stod der Liverpool på, men det kastede ikke nogen store chancer af sig, da den sidste aflevering eller den generelle præcision i afleveringerne manglede.

Stille og roligt kom hjemmeholdet bedre med i kampen og efter 16 minutter var de lige ved at komme foran, idet at Jovetic efter et hjørnespark lagde bolden ind i feltet igen og indlægget omsatte en Fiorentina-spiller til et saksespark, der strøg lige forbi målet.

Ind kom bolden for Fiorentina efter 28 minutter. Liverpool-spillerne appellerede for offside på Adrian Mutu, men der blev intet dømt og i stedet kunne Jovetic modtage bolden og komme alene igennem med Reina, som den unge spiller udplacerede.

Kort tid før pausen var Jovetic igen på spil. Den her gang modtager han bolden fra Vargas, der sparker bolden knald hårdt ind foran mål og der dukkede montenegrineren og gjorde det til pausestillingen 2-0 til Fiorentina.

Lige efter pausen kunne Liverpools Lucas have bragt spændingen tilbage i kampen, da han på et hjørnespark modtog bolden helt fri ude ved det lille felt, men han ramte den fuldstændig forkert med hovedet, sådan at bolden røg flere meter over mål.

Den store chance var starten på et stort Liverpool-pres halvlegen ud, men englænderne kom ikke frem til de helt store åbne chancer, som kunne ryste hjemmeholdet. Det skete dog undtagelsesvis efter 76 minutter, hvor Skrtel havde taget et løb frem ad banen og fandt Fernando Torres inde i feltet, men spanieren manglede den sidste skarphed og sendte bolden ved siden af mål.

Liverpool pressede på kampen ud, men de formåede ikke at komme frem til flere chancer og derfor endte kampen fortjent 2-0 til Fiorentina, der fik sine første tre point i gruppe E, der nu har Lyon alene i spidsen efter tirsdagens opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu