Наши партнеры

MenuJournalist: Gravesen er en færdig mand i Celtic

Andet fodbold

Gravesen og hans træner er ikke tilfreds med Gravesens spil. Sådan udtaler en skotsk journalist, som har meget tætte kontakter til Celtic.

“Han prøver virkelig hårdt på at slå igennem i Celtic, og han træner også hårdt for det, men han kommer ingen vegne. Det går dårligere og dårligere for ham i løbet af sæsonen, så opfat­telsen er efterhånden, at han er den forkerte spiller på det forkerte tidspunkt,” sagde Paul Brennan, Journalist for Celtic Quick News til TV 2 Sporten.

Gravesen har ikke fået meget spilletid, man kan sågar sige at han tilbringer mere tid på bænken end på banen, og hans seneste præstationer, tyder på at han snart forlader klubben.

Gravesen sad senest ude i Champions League opgøret mod AC Milan.

“Mod Milan i Champions League sad han på bænken, mens 19-årige Evander Sno spillede hans plads. Det er et dårligt signal, når det drejer sig om, hvem der har pladsen på Celtics midtbane i fremtiden, slutter Brennan.

Læs også: Gravesen på vej væk fra Celtic.Kommentér

En kommentar til “Journalist: Gravesen er en færdig mand i Celtic

  1. FreshPrince1982 siger:

    Hvis manden ik kan slå igennem i Celtic får han virkelig svært ved at overbevise andre klubber om at han er sin løn værd, manden er ik andet end en omvandrende kanon som kan gå af når det skal være, han er for kontroversiel til at en klub som er placeret i midterrækken i Premier League vil købe ham eller gi ham hans nuværende løn som han bestemt ikker er værd. Jeg tænkte fra starten at han aldrig skulle ha forladt Everton for det var vel nok hans største fejltagelse, prøv se ham idag og ta et kig tilbage til dengang han var i Everton også kan man spørge hvad hede hulen gik der galt for ham!?:o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu